Ασημακοπoύλου Παναγιώτα

Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
Χειρουργός κεφαλής και τραχήλου

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

Τι είναι το Microneedling

H θεραπεία μικρονυγμών (Microneedling) αποτελεί μορφή μη ενέσιμης μεσοθεραπείας και πραγματοποιείται με μια συσκευή τελευταίας τεχνολογίας το Dermapen. Αυτή η μέθοδος έχει εδραιωθεί σαν ασφαλής και ήπια θεραπεία για τη σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος, αλλά και την αντιμετώπιση ουλών, διεγείροντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου και τη φυσική αναγέννηση του δέρματος.

Πώς εφαρμόζεται

Η προηγμένη  τεχνολογία  Microneedling του Dermapen χρησιμοποιεί πολλαπλές  ακίδες που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με τη λειτουργία αυτόματης δόνησης. Καθώς  η κεφαλή  κινείται πάνω  στην επιφάνεια  του προσώπου δημιουργεί μικροσκοπικές διατρήσεις στο δέρμα όπου διεισδύουν δραστικές ουσίες που έχουν εφαρμοστεί στην επιφάνεια του δέρματος. Οι μικρο-οπές  μπορούν να συγκρατήσουν έως  και 80% περισσότερα θρεπτικά συστατικά που εφαρμόζονται  στην επιδερμίδα. Η ενισχυμένη αυτή απορρόφηση δραστικών συστατικών διεγείρει  την διαδικασία επούλωσης  του δέρματος παράγοντας αυξημένο κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό, τα οποία είναι υπεύθυνα για την ελαστικότητα και τη σύσφιξη των ιστών. Το δέρμα γίνεται πιο λείο, λαμπερό και σφριγηλό, απαλλαγμένο από επιδερμική χαλάρωση, ρυτίδες και ραγάδες ενώ τα σημάδια του χρόνου εξομαλύνονται και έχετε μια ξεκούραστη όψη. Ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται και το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε, επιλέγουμε το βάθος, την ταχύτητα και την ποσότητα των μικροβελόνων.

Ενδείξεις προσώπου

-μείωση και εξάλειψη λεπτών γραμμών-ρυτίδων
-μείωση μεγέθους πόρων και μαύρων στιγμάτων
-ουλές διαφόρων ειδών (κυρίως ουλές ακμής)
-αντιμετώπιση φωτογήρανσης δέρματος
-μαύροι κύκλοι, σακούλες και ρυτίδες βλεφάρων
-ηλικιακές κηλίδες, μελαγχρωματικές διαταραχές
-βελτίωση υφής και σφριγηλότητας δέρματος

Παρενέργειες

Θα έχετε μια ήπια ερυθρότητα η οποία θα υποχωρήσει μέσα στις πρώτες 24-48 ώρες. Τα μικροσκοπικά κανάλια τσιμπήματος κλείνουν τις επόμενες ώρες μετά τη θεραπεία. Εντός 24ωρου η επιδερμίδα επανέρχεται στη φυσιολογική της κατάσταση. Μετά τη θεραπεία δεν υπάρχει πόνος και επιστρέφετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες.

Αποτελέσματα

 Τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται ορατά μετά από μία εβδομάδα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Για να επιτευχθεί το τέλειο αποτέλεσμα, προτείνονται 3-5 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 3-6 εβδομάδων. Είναι ασφαλές, ανώδυνο και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους και τα χρώματα του δέρματος και ενδείκνυται σε κάθε ηλικία και συγκεκριμένα 30-70 ετών. Τα αποτελέσματα του Dermapen είναι μόνιμα. Για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων σας συνιστάται να φροντίζετε το δέρμα σας και να αποφεύγετε καταστάσεις που θα προκαλέσουν τυχόν νέες βλάβες σε αυτό. Συνιστάται ακόμα να πραγματοποιείται μία θεραπεία συντήρησης, μία φορά ανά έτος για την καλύτερη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

doctoranytime award
Στοιχεία επικοινωνίας
  28210 64122
    698 316 34 31
  info@orlchania.gr
  Αριστοτέλους 39
Κουνουπιδιανά, Ακρωτήρι
Χανιά ΤΚ: 73 100
Το Ιατρείο είναι συμβεβλημένο με τα ταμεία Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία και Λιμενικό Σώμα) ΥΠ.ΕΘ.Α.
ΥΠΕΘΑ
Το Ιατρείο είναι συμβεβλημένο με τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Χανίων για την ιατρική εξέταση των οδηγών για χορήγηση ή ανανέωση άδειας οδήγησης
Οδηγός
Μειωμένες τιμές 25% σε φοιτητές σχολών του νομού Χανίων.
Φοιτητές
Business Card